tirsdag 28. januar 2014

Inne i snøværet


Det snør og snør, og vi sender gjerne generøst litt snø til dere som bor i snøfattige områder av kongeriket Norge.
Tror spisestua er rommet jeg er mest glad i og kanskje oppholder meg mest i her i huset vårt. På denne tiden er det kanskje det varmeste rommet også. Vi bor i uisolert hus fra 1930, og det kan til tider merkes.
Men som jeg skrev på instagram, så er vi nesten aldri syke her i huset. Det er år siden guttene hadde en fraværsdag fra skolen, og far i huset og jeg kan ikke ha vært syke på ti år minst. Veldig takknemlig for det!
Mange har påpekt at de tror det skyldes at vi bor i et hus som puster og at det har sin fordel å bo i uisolert hus.
"Så har dere sikkert ikke syke barn her i huset heller " sa mannen vi bestilte nye utgangsdører av, da far i huset fortalte at huset vårt er uisolert. Der traff han jo innertier!'

Så er det bare å si fra om du ønsker noen kilo eller kanskje tonn  snø tilsendt. Postverket lover jo at "posten skal fram!"

FIN DAG!
7 kommentarer:

 1. Send gjerne litt snø til Trøndelag, vi savner den..... Og det med uisolert hus, ja det tror jeg på. Koselig i spisestua di! Ha en herlig kveld! Klem fra Nina

  SvarSlett
 2. Må være skikkelig kjekt å kose seg innendørs i det fine huset ditt.
  Sitter med tett nese og sår hals og leser det du skriver- må nok overtale mannen til å kjøpe et uisolert hus- jeg tror også det er mye bedre inneklima i gamle hus som puster. Snø har vi fått nok av nå for en stund føler jeg- vakkert å se på - men litt tungvint med all måkingen som må til..og selvfølgelig er mannen bortreist akkurat nå, heretter får han holde seg hjemme når det er vinter tror jeg;)

  SvarSlett
 3. Jeg tar gjerne i mot litt snø fra deg. vi har et barnebarn som har sååå lyst til å gå på ski.
  klem

  SvarSlett
 4. Hihi du kan godt sende over halvparten til det snøfrie Vestlandet for her er det ikkje et snøfnygg ein gang så litt snø hadde vært topp for ungene
  Eg er kanskje glanstid for liker ikkje å kjøre på glatta men men:)

  Fin dag til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 5. Nei takk til snø i posten du, har nok her selv jeg ;-) Utrolig flott det har blitt i kjellerstuen, og den sofaen var jo helt råååå. En slik skal jeg også se på, går nemlig med planer om å ta bort en vegg i stuen slik at rommet blir større, det krever jo ny sofa.....en vi få plass i alle sammen samtidig! Fin kveld til deg!

  SvarSlett
 6. Om vi bare kunne sende litt snø videre med posten,i natt har det igjen kommet gode 20 cm med snø her og det bare fortsetter å lave ned,men men fint og lyst er det jo=)

  Uten isolasjon er det mer tid for fyr på peisen, raggsokker og kakao,så kommer den gode helsen som en bonus også =) Huset ditt ser uansett helt fantastisk ut og jeg hadde flyttet inn med engang.

  Nyt dagen Klemmer

  SvarSlett
 7. Du har alltid så SJUKT inspirerande och söta inlägg :) blir glad härinne

  Ny post ute......skor som het inredning :)

  Ha en härlig vecka söt :)

  LOVE Maria at inredningsvis - inredning it's, Swedish for decor :)

  SvarSlett