tirsdag 21. januar 2014

Samlinger og lyst treverk mot nude
Jeg har alltid vært en samler, helt siden barndommen hvor jeg samlet på glansbilder, servietter, duringer, Disneykort, kråkesølv og fine kort. Som voksen forsatte jeg å samle, men da kunne det være på gamle julekuler jeg fant på loppemarkeder og i bruktbutikker, kunstglass (min store pasjon for mange, mange år siden), opal-glassvaser, treskåler, knapper i alle regnbuens farger, retrostoffer, washitape osv.
Det gir en egen glede å se samlingen vokse over tid.
Så liker jeg å se på samlinger, liker å SAMLE  tingene i stedet for å spre dem rundt. Jeg har alltid likt mange bilder tett i tett på en vegg i stedet for et bilde her og der. Det ser så raust og flott ut!
Nå synes jeg det er fint å se på samlingen min av lysestaker i lyst treverk, synes de er så vakre!
De er fra Kremmerhuset forøvrig. Skulle nesten tro jeg var sponset av Kremmerhuset for når jeg kjøper nye små ting er det ofte derfra. Det er jeg imidlertid ikke.


SAMLER DU PÅ NOE?

Og så kan jeg fortelle at i morgen stopper en Ikea-lastebil hos oss med sofaen til kjellerstua. Juhu! Vi gleder oss
VELDIG!!!
I kveld pakker vi bort de to madrassene som vi har sittet på til nå der nede.


HERLIG TIRSDAG TIL ALLE SOM TITTER INNOM!

8 kommentarer:

 1. Fantastiske dejlig blog du har dig;0))
  Og ja du kan tro at jeg samler lige fra frimærker, perler og til gammelt papir, det er fantastisk til at lave collager med.
  Kh Pia

  SvarSlett
 2. Jeg samler på rammer, og skåler. Det er min svakhet! ;) De lysestakene var jo bare rålekre. :) En finner alltid noe fint på Kremmerhuset. Kan tenke dere gleder dere! :) Håper vi får se bilder når alt er på plass!
  Fin kveld til deg!
  klem

  SvarSlett
 3. Nude er jo ikke akkurat min favoritt ;-) men, elsker lysestakesamlingen din og celledelingsplansjen. Vi kikket på samme type sofa som dere har kjøpt, men den ville vært for stor i våre små stuer. Den er bare så fin. Gleder meg til du viser kjellerstua ferdig innredet. Ja, jeg er også en stor samler. God kveld :-) Hilsen Drude

  SvarSlett
 4. kremmerhuset har jo så mye flott og endel er også til en grei pris som gjør det enkelt og fornye litt både her og der.Fin fine lysestaker du har der.
  Gleder meg sånn til å se sofaen på plass hos deg=)

  Jeg samler rett og slett på alt så nå når jeg har fått et eget hus måtte jeg til slutt se meg slått og begynne og samle på gode tanker og minner istedenfor mere ting.
  knapper,norgesglass og tapetrester kommer alltid til å ligge nære hjertet og bevares fortsatt på snedige måter.Ha en flott uke Kaspara

  SvarSlett
 5. Ah, ser at jeg må gjøre et realt forsøk på å få tak i slike skoleplansjer. Blir så sjarmert av alle de du har på veggen! Hihi, du er så kreativ, får selv maleprøvelapper til å bli små skatter :)

  SvarSlett
 6. Du er utrolig god på å sette samlinger sammen så det ser fint ut:)
  Kan tenke meg gleden er stor når nysofaen kommer i kjelleren, kos dere med det!

  SvarSlett
 7. Jeg begynte som du, glansbilder, servietter, brevpapir.. Og har fortsatt med å spare, nå er det gjerne ting som har historie, noe som betyr ekstra mye. Du setter alt så fint sammen! Og kombinasjonen! Smelt!!! Nydelig! Lykke til med IKEA levering;-)

  SvarSlett
 8. Så masse fine ting som du har:)trur alle har noko dei har samla på eller samler,men kan fort fylle seg opp så her prøver eg å kvitte meg med ting heller:)
  Ønsker deg ein fin dag!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett