fredag 1. mars 2013

Kort på veggen


Det kommer enda et par London-innlegg,  men jeg hiver inn noen interiørbilder også denne fredagen.
Ved siden av slagbenken er noen nye kort kommet opp på veggen. Jeg er bare så glad i washi-tape! Det gjør at små fargeklatter kan få prøve seg oppe her og der.
Alle kortene her er handlet i London, rettere sagt Camden.
Det deilige grå strikkede pleddet er nytt, og jeg har handlet det i den superfine nettbutikken hapel.no
Det er min gode venninne Anne med bloggen Hapel som driver denne nettbutikken.  I går var jeg på herlig lunsj hos Anne i naboby Tønsberg.Da måtte jeg selvfølgelig kikke litt på varelageret hennes og la meg friste.
Jeg kapret det siste pleddet, men Anne har superfine gråstrikkede bomullsputer i samme gråfarge igjen i nettbutikken.

Denne lekre strikkede puten fra Bloomingville koster 299 kroner og innerpute følger med.Hva med å lage litt krus på hverdagen med en konfetti-vimpel?
Kan ikke skjønne at Anne har gått tom allerede for disse!
En slik fin vimpel har jeg faktisk liggende på lur fått av snilleste Anne selv.                                           Nok en gang; SUPER FREDAG TIL DEG!11 kommentarer:

 1. Jeg må bli flinkere å henge opp små fine ting på veggen med litt tape, akkurat der er jeg faktisk innmari kjedelig :)

  Ha en finfin helg - og det ser ut som om dere har hatt en finfin Londontur må jeg si!

  Klem,
  Signe

  SvarSlett
 2. Digger kortet av Banksys street art, jenta med ballongene!

  Ser ut som du hadde en flott og inspirerende tur i Camden. Det er vell nesten 20 år siden jeg var der, men ser ut som stemningen er den samme :)

  Kjempefint pledd!
  Gjett om jeg har lyst på mye fint nytt til nytt hus da? Men blir mest nytt brukt ;)

  Regner med dere skal kose dere med Idol ikveld? Eller er gutta blitt så store at de er ute og flyr? Her skal det koses med pizza og Idol, hvis jeg får bestemme da. Idol altså :)

  Fin hælg!
  Klæm Siw

  SvarSlett
 3. Så fine bilder, og så stilig det kortet med ballongjenta var! Har også lekt med tanken på tape inne på guttenes rom, har litt lyst på en svææær traktor - men er usikker på om jeg kommer til å klare å lage runde hjul.. :) Ønsker deg en fin fredag og ei finfin helg :)

  SvarSlett
 4. De var søte! Alltid gøy med maskingteip :)
  Yngstemannen er borte nå. Han ikke ville ha meg med til busstasjon, kan du dette tro?
  Ikke helt morsomt, spør du meg.
  Klemmer, PillePalle

  SvarSlett
 5. Jeg har en vegg som ar bare min - der henger det mye rart og fint :) For tida går jeg og snuser litt på denne nudefargen....den er grom, altså. God helg fra nabobyen!

  SvarSlett
 6. Hei du! Kjekt å lese om London-turen din! Hotellet hørtes flott ut. Vi var i London på bryllupsreise, fikk det i gave. En super tur på alle måter, sett bort fra hotellet som var slik som du beskriver her, med vegg til vegg tepper osv. Nå starter fredagskvelden her! Kremet pastasalat og olivenboller på gang. Klem til deg

  SvarSlett
 7. Elsker desse korta og måten du kombinerer og henger dei opp på! Deilig pledd og så likt eg veldig godt konfettivimpelrekka. Trur eg må lage meg ei slik. Ser ut som dokke har hatt ein kjempefin tur til London, kjekt å lese London postane dine. Eg likar meg også veldig godt på Camdem market og i området der. Var på jentetur til London for snart to år sida og vi brukte omtrent ein heil dag der:-)
  Har forresten prøvd olivenbollane dine og dei var utruleg gode. Smakte veldig godt med eit glas radvin til;-).
  Fin, fin helg til deg Kaspara!

  SvarSlett
 8. Så mange fine kort du har funnet deg, det med jenta og ballongene var bare helt fantastisk. Kjenner jeg er litt misunnelig :)

  SvarSlett
 9. God kveld Kaspara! Herlig Londontur-bilder du viser - sukk! Jeg ønsker alltid å dra til London. Vet du, jeg har faktisk vært Au Pair i London da jeg var 21 år gammel. Og nå håper jeg faktisk datteren har lyst å gjøre det samme som meg når hun blir gammel nok, visst hun ikke er i sving med studier og sånt. Men det var en artig, men skal innrømme slitsom opplevelse, jeg passet tre barn). Så herlige kort du har kjøpt og fine ting fra Anne. Jeg likte jenta med ballonger utrolig godt! Vel, ha en fin fredagskveld. Klem fra M

  SvarSlett
 10. Mye flott, men jeg likte spesielt godt jenta med ballongene :) Vanskelig å ikke la seg friste med så mye fint...

  SvarSlett
 11. Så masse herlige Londonbilder du viser,måtte skrolle meg nedover:)har veldig lyst til å reise til London ein gang,var der for 15 år siden så det er litt for lenge siden!

  Kjempefint å henge ting og bilder på veggen,burde gjort det meir her og:)

  SvarSlett